Pròxims llançaments

Vampire: The Masquerade – Requisits del sistema Swansong – Puc executar Vampire: The Masquerade?

Vampire: The Masquerade – Requisits del sistema Swansong – Puc executar Vampire: The Masquerade?


Verificació dels requisits de Vampire: The Masquerade – Swansong – especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Llavors t’interessa Vampir: The Masquerade – Swansong. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Will Vampire: The Masquerade – Funcionarà Swansong amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Vampire: The Masquerade – Swan Song?

Vampire: The Masquerade - The Swan Song - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Vampire: The Masquerade – Miniatura de Swansong proporcionada per l’editor

Vampire: The Masquerade – Swansong és un videojoc
desenvolupat per
Gran llop dolent,
Publicat per Nacon,
publicat el 19-05-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Joc de rol

Puc emetre Vampire: The Masquerade – Swansong?

Si us pregunteu “Puc executar Vampire: The Masquerade – Swansong al meu ordinador?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Vampire: The Masquerade – Swansong

Poder llançar Vampire: The Masquerade – The Swan Song com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU superior a Intel Core i5-2300, 2,80 GHz, 6 GB o més, una GPU superior a Radeon HD 7790, 4 GB / GeForce GTX 750Ti, 4 GB, mentre el sistema de PC funciona Windows 10 (64 bits).

Si realment voleu gaudir de Vampire: The Masquerade – Swansong a un nivell de joc més fluid, el vostre sistema ha de funcionar com a mínim amb una CPU tan bona com l’Intel Core i5-3470, 3,20 GHz, 8 GB +, una GPU de més rendiment que la GeForce GTX 1070 quan el sistema de l’ordinador està executant Windows 10 (64 bits).

Consulteu els requisits del sistema per a Vampire: The Masquerade – Swansong

Per tenir una idea més clara del que ha de fer el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Vampire: The Masquerade – Swansong.

Vampir: The Masquerade – Especificacions mínimes del sistema Swansong

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de jocs per a PC necessaris per poder executar Vampire: The Masquerade – Swansong. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Vampire: The Masquerade – Swansong

Cal configurar el PC

processador Intel Core i5-2300, 2,80 GHz
RAM 6 GB
GPU Radeon HD 7790, 4 GB / GeForce GTX 750Ti, 4 GB
DX
Sistema operatiu Windows 10 (64 bits)
Emmagatzematge

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Vampire: The Masquerade – Swansong

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a Vampire: The Masquerade – Swansong a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker