Pròxims llançaments

Starship Troopers – Requisits del sistema de comandament de la Terra – Puc conduir Starship Troopers?

Starship Troopers – Requisits del sistema de comandament de la Terra – Puc conduir Starship Troopers?


Comproveu els requisits per a Starship Troopers – Terran Command – especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Llavors esteu interessats en Starship Troopers – Terran Command. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

Starship Troopers: funcionarà Terran Command amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Starship Troopers – Ground Command?

Starship Troopers - Comandament terrestre - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Starship Troopers – Miniatura del comandament terrestre proporcionat per l’editor

Starship Troopers – Terran Command és un videojoc
desenvolupat per
els artisticrati,
Publicat per Slytherin,
publicat el 16 – 06 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Estratègia
estratègia en temps real

Puc gestionar Starship Troopers – Terran Command?

Si us pregunteu “Puc executar Starship Troopers – Terran Command al meu PC?” ‘, t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com a requeriment del sistema) per a Starship Troopers – Terran Command

Poder executa Starship Troopers – Comandament terrestre Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU amb una classificació superior a Intel Core i7 o equivalent, més de 8 GB de RAM, una GPU amb una classificació superior a GeForce GTX 1050 / Radeon RX 560, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 7, 8 , Windows 10 (64 bits).

Si realment voleu gaudir de Starship Troopers: Terran Command a un nivell de joc més fluid, el vostre sistema ha d’executar almenys Intel Core i7 o CPU equivalent, més de 8 GB de RAM, millor GPU que GeForce GTX 1050 / Radeon RX 560, mentre que el PC El sistema executa Windows 7, 8, Windows 10 (64 bits).

Consulteu els requisits del sistema per a Starship Troopers – Terran Command

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Starship Troopers – Terran Command.

Starship Troopers – Especificacions mínimes del sistema de comandament a terra

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Starship Troopers – Terran Command. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Starship Troopers – Terran Command

Cal configurar el PC

processador Intel Core i7 o equivalent
RAM 8 GB de RAM
GPU GeForce GTX 1050 / Radeon RX 560
DX Edició 9.0
Sistema operatiu Windows 7, 8, Windows 10 (64 bits)
Emmagatzematge 10 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Starship Trooper – Ground Command

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar a Starship Troopers: Terran Command a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker