Pròxims llançaments

STALKER 2: Requisits fonamentals del sistema de Txernòbil

STALKER 2: Requisits fonamentals del sistema de Txernòbil


STALKER 2: Comprovació dels requisits bàsics de Txernòbil: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Aleshores us interessa STALKER 2: Heart of Chernobyl. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

STALKER 2: Funcionarà Heart of Chernobyl amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és STALKER 2: El cor de Txernòbil?

STALKER 2: Heart of Chernobyl - Requisits del sistema - Cobertura del joc
STALKER 2: Miniatura del cor de Txernòbil proporcionada per l’editor

STALKER 2: Heart of Chernobyl és un videojoc
desenvolupat per
món del joc gsc,
publicat per GSC Game World,
publicat el 08 – 12 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Acció
FPS
survival horror

Puc executar STALKER 2: Heart of Chernobyl?

Si us pregunteu “Puc executar STALKER 2: Heart of Chernobyl al meu ordinador?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a STALKER 2: Heart of Chernobyl

Poder llança STALKER 2: El cor de Txernòbil com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU superior a AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-7600K, més de 8 GB de RAM, GPU superior a AMD Radeon RX 580 8 GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 (64 bits).

Si realment voleu gaudir de STALKER 2: Heart of Chernobyl amb un nivell de joc més fluid, el vostre sistema ha d’estar alimentat per un processador almenys tan bo com AMD Ryzen 7 3700X / Intel Core i7-9700K, més de 16 GB de RAM, un GPU que funciona millor que AMD Radeon RX 5700 XT 8GB / NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER 8GB / NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11GB, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 (64 bits).

Comproveu els requisits del sistema per a STALKER 2: Heart of Chernobyl

Per tenir una idea més clara de per a què ha de funcionar el joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a STALKER 2: Heart of Chernobyl.

STALKER 2: especificacions mínimes del sistema al cor de Txernòbil

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar STALKER 2: Heart of Chernobyl. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar STALKER 2: Heart of Chernobyl

Cal configurar el PC

processador AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-7600K
RAM 8 GB de RAM
GPU AMD Radeon RX 580 8 GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB
DX
Sistema operatiu Windows 10 (64 bits)
Emmagatzematge 150 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a STALKER 2: Heart of Chernobyl

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar a STALKER 2: Heart of Chernobyl a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

One Comment

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker