Pròxims llançaments

Retirada dels requisits del sistema Een

Retirada dels requisits del sistema Een


Retirada del control de requisits Een – Especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que estàs interessat en Retreat To Enen. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Retreat To Enen funcionarà amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Quina és la recollida a Enen?

Recollida a Enen - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Col·lecció en miniatura Enen proporcionada per l’editor

Retreat To Enen és un videojoc
desenvolupat per
cap a l’oest,
publicat per Freedom Games,
publicat el 01 – 08 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Supervivència

Puc realitzar Retreat To Enen?

Si us pregunteu “Puc executar Retreat To Enen al meu PC?” ‘, t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Retreat To Enen

Poder recollir a Enen Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU amb una classificació superior a 3,2 GHz de quatre nuclis, més de 8 GB de RAM, una GPU amb una classificació superior a la GPU GTX 660 Ti, mentre que el sistema de PC s’executa a Windows 7 64, una mica. . .

Si realment voleu gaudir de Retreat To Enen a un nivell més alt de fluïdesa del joc, el vostre sistema hauria de tenir com a mínim un processador de quatre nuclis de 3,2 GHz, més de 8 GB de RAM, una GPU millor que la GeForce GTX 970. Radeon RX 580 o equivalent a 4 GB de memòria RAM de vídeo, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 de 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema per a Retreat To Enen

Per tenir una imatge més clara del que ha de funcionar el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Retreat To Enen.

Retirada a les especificacions mínimes del sistema Een

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Retreat To Enen. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Retreat To Enen

Cal configurar el PC

processador Quad core a 3,2 GHz
RAM 8 GB de RAM
GPU Targeta gràfica GTX 660Ti
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 7 64 bits
Emmagatzematge 10 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So Compatible amb DirectX
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Retreat To Enen

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar a Retreat To Enen a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So Compatible amb DirectX
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker