Pròxims llançaments

Requisits del sistema Scathe: puc executar Scathe?

Requisits del sistema Scathe: puc executar Scathe?


Comproveu els requisits de Scathe: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que estàs interessat en Scathe. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Scathe funcionarà amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Scat?

Scathe - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Scate miniatura proporcionada per l’editor

Scathe és un videojoc.
desenvolupat per
estat de descomposició,
Publicat per Kwalee,
publicat el 31 – 08 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Acció
FPS

Puc executar Scathe?

Si us pregunteu “Puc executar Scathe al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs de PC (també conegut com sys req) per a Scathe

Poder córrer a l’espit com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu un processador més potent que Intel i7-4770K @ 3.5GHz | AMD Ryzen 5 1500X @ 3,5 GHz, 8 GB + RAM, una GPU més potent que NVIDIA GTX 760 2 GB | AMD R9 280 3 GB, mentre que el sistema d’ordinador funciona amb Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64 bits).

Si realment voleu experimentar Scathe amb un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria d’executar un processador com a mínim tan bo com Intel i7-6700K @ 4.00GHz | AMD Ryzen 5 2600X @ 3,6 GHz, 16 GB + RAM, GPU supera a NVIDIA GTX 1070 8 GB | AMD RX 5700 de 8 GB, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64 bits).

Comproveu els requisits del sistema per a Scathe

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el vostre joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració de joc del vostre ordinador és prou bona per a Scathe.

Especificacions mínimes del sistema Scathe

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Scathe. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Scathe

Cal configurar el PC

processador Intel i7-4770K de 3,5 GHz | AMD Ryzen 5 1500X a 3,5 GHz
RAM 8 GB de RAM
GPU NVIDIA GTX 760 2GB | AMD R9 280 de 3 GB
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64 bits)
Emmagatzematge 30 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla Configuració mitjana

Especificacions de PC recomanades per Scathe

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a Scathe a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla muntatge èpic

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker