Pròxims llançaments

Requisits del sistema SANABI: puc executar SANABI?

Requisits del sistema SANABI: puc executar SANABI?


Consulteu els requisits per a SANABI: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Llavors estàs interessat en SANABI. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

SANABI funciona amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és SANAB?

SANABI - Requisits del sistema - Play Blanket
Miniatura de SANABI proporcionada per l’editor

SANABI és un videojoc
desenvolupat per
POCIÓ MARAVILLOSA,
Publicat per NEWIZ,
publicat el 20 – 06 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Acció
plataformes

Puc executar SANABI?

Si us pregunteu “Puc executar SANABI al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs de PC (també coneguts com sys req) per a SANABI

Poder corre Sanabi Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU amb una classificació superior a Intel o AMD de doble nucli de 2,8 GHz, 4 GB + RAM, una GPU amb una classificació superior a Nvidia 450 GTS / Radeon HD 5750, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 7+.

Si realment voleu gaudir de SANABI a un nivell de joc més fluid, el vostre sistema ha d’estar alimentat per almenys un processador tan bo com Intel o AMD Dual core 2,8 GHz, més de 8 GB de RAM, GPU més funcional que Nvidia GTX 460 / Radeon HD 7800, mentre que el sistema de PC executa Windows 10,.

Comproveu els requisits del sistema del joc per a SANABI

Per tenir una idea més clara del que ha d’executar el vostre joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del joc del vostre ordinador és prou bona per a SANABI.

Especificacions mínimes del sistema SANABI

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar SANABI. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per fer funcionar SANABI

És necessària la configuració del PC

processador Intel o AMD de doble nucli de 2,8 GHz
RAM 4 GB de RAM
GPU Nvidia 450 GTS / Radeon HD 5750
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 7+
Emmagatzematge 1 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a SANABI

Els requisits següents són els que us recomanem per al vostre ordinador per jugar a SANABI a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker