Pròxims llançaments

Requisits del sistema Proveu The Sun Corona Unlimited

Requisits del sistema Proveu The Sun Corona Unlimited


Prova la verificació il·limitada dels requisits de la corona solar: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que us interessa Test Drive Unlimited Solar Crown. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà Test Drive Unlimited Solar Crown en un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és la prova de prova solar il·limitada?

Revisió de Corona solar il·limitada - Requisits del sistema - Cobertura del jocMiniatura de prova de Drive Unlimited Solar Crown proporcionada per l’editor

Test Drive Unlimited Solar Crown és un videojoc
desenvolupat per
kt Racing,
Publicat per Nacon,
publicat el 22 – 09 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Carreres professionals

Puc executar Test Drive Unlimited Solar Crown?

Si us pregunteu “Puc executar Test Drive Unlimited Solar Crown al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Test Drive Unlimited Solar Crown

Comproveu els requisits del sistema per a Test Drive Unlimited Solar Crown

Per tenir una visió més clara del que necessita per executar el vostre joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del joc del vostre ordinador és prou bona per a Test Drive Unlimited Solar Crown.

Proveu les especificacions mínimes del sistema Solar Crown Unlimited

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de jocs per a PC que necessiteu per poder executar Test Drive Unlimited Solar Crown. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Test Drive Unlimited Solar Crown

Es requereix una versió de prova per a PC Requisits del sistema il·limitats de Solar Crown

processador
RAM
GPU
DX
Sistema operatiu
Emmagatzematge

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Test Drive Unlimited Solar Crown

Us recomanem que tingueu els requisits següents perquè el vostre ordinador pugui reproduir Test Drive Unlimited Solar Crown a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker