Pròxims llançaments

Requisits del sistema per als regiments: puc executar regiments?

Requisits del sistema per als regiments: puc executar regiments?


Comprovació de requisits del regiment: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que t’interessen els regiments. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Els regiments funcionaran amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Quins són els regiments?

Regiments - Requisits del sistema - Cobertura del joc
L’editor ha proporcionat una miniatura dels regiments

Regiments és un videojoc.
desenvolupat per
jocs a vista d’ocell,
publicat per MicroProse Software,
publicat el 16-08-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Estratègia
RTT

Puc dirigir regiments?

Si us pregunteu “Puc executar regiments al meu ordinador?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs de PC (també conegut com sys req) per als regiments

Poder dirigir regiments com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU amb una millor qualificació que la de 4 nuclis | Processador AMD, més de 4 GB de RAM, millor GPU que Nvidia GeForce GTX 1050, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 / 8.1 / 7 de 64 bits amb Service Pack 1.

Si realment voleu experimentar Regiments a un nivell més alt de fluïdesa en el joc, el vostre sistema hauria de tenir com a mínim 4 Intel | Processador AMD (Intel i3-8100, AMD Ryzen 3 1200), més de 8 GB de RAM, GPU millor que Nvidia Gefore GTX 1080, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 / 8.1 / 7 de 64 bits amb Service Pack 1,.

Comproveu els requisits del sistema per als regiments

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per als regiments.

Requisits mínims del sistema regimentals

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar regiments. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar regiments

Cal configurar el PC

processador Intel de 4 nuclis | Processador AMD
RAM 4 GB de RAM
GPU Nvidia GeForce GTX 1050
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 10/8.1/7 de 64 bits amb Service Pack 1
Emmagatzematge 8 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So Targeta de so compatible amb DirectX
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a regiments

Els requisits següents són els que recomanem per al vostre ordinador per poder jugar a Regiments a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So Targeta de so compatible amb DirectX
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker