Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a Ultimate Epic Battle Simulator 2

Requisits del sistema per a Ultimate Epic Battle Simulator 2


Requisits Comproveu Ultimate Epic Battle Simulator 2: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que us interessa Ultimate Epic Battle Simulator 2. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim sobre ell, jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà Ultimate Epic Battle Simulator 2 amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Ultimate Epic Battle Simulator 2?

Ultimate Epic Battle Simulator 2 - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Ultimate Epic Battle Simulator 2 miniatura proporcionada per l’editor

Ultimate Epic Battle Simulator 2 és un videojoc
desenvolupat per
estudis de jocs brillants,
publicat per Brilliant Game Studios,
publicat el 12-05-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Acció
Estratègia
Simulació

Puc executar Ultimate Epic Battle Simulator 2?

Si us pregunteu “Puc executar Ultimate Epic Battle Simulator 2 al meu PC?” ‘, t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Ultimate Epic Battle Simulator 2

Poder llança Ultimate Epic Battle Simulator 2 Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU amb una classificació superior a Intel i5-4590 3,3 GHz (4a generació) o AMD Ryzen 3 1200, 8 GB + RAM, una GPU amb una classificació superior a TBA, mentre que el sistema de PC funciona amb 64 -. sistema operatiu Windows bit.

Si realment voleu gaudir d’Ultimate Epic Battle Simulator 2 a un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria d’estar alimentat per un processador com a mínim tan bo com l’Intel i5-6600 3.3Ghz (6a generació) o AMD Ryzen 5 1400, més de 16 GB de RAM, GPU amb un rendiment superior al TBA, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 de 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema per a Ultimate Epic Battle Simulator 2

Per tenir una idea més clara del que ha de fer el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Ultimate Epic Battle Simulator 2.

Especificacions mínimes del sistema Ultimate Epic Battle Simulator 2

En primer lloc, aquests són els requisits mínims del joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Ultimate Epic Battle Simulator 2. Alguns d’ells són necessaris per executar el joc, però alguns no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Ultimate Epic Battle Simulator 2

Cal configurar el PC

processador Intel i5-4590 de 3,3 GHz (4a generació) o AMD Ryzen 3 1200
RAM 8 GB de RAM
GPU per confirmar
DX versió 11
Sistema operatiu Sistema operatiu Windows de 64 bits
Emmagatzematge 20 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So N/A
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Ultimate Epic Battle Simulator 2

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar a Ultimate Epic Battle Simulator 2 a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So N/A
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker