Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a Starfield: puc executar Starfield?

Requisits del sistema per a Starfield: puc executar Starfield?


Verificació dels requisits de Starfield: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que estàs interessat en Starfield. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Starfield funcionarà amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Starfield?

Starfield - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura de Starfield proporcionada per l’editor

Starfield és un videojoc.
desenvolupat per
Bethesda Game Studios,
publicat per Bethesda Softworks,
publicat l’11-11-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Joc de rol

Puc executar Starfield?

Si us pregunteu “Puc executar Starfield al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Starfield

Veure els requisits del sistema de Starfield

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el vostre joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració de jocs del vostre ordinador és prou bona per a Starfield.

Especificacions mínimes del sistema Starfield

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Starfield. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Starfield

Cal configurar el PC

processador
RAM
GPU
DX
Sistema operatiu
Emmagatzematge

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Starfield

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a Starfield a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker