Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a Sniper Elite 5

Requisits del sistema per a Sniper Elite 5


Comproveu els requisits de Sniper Elite 5: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que t’interessa Sniper Elite 5. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim sobre ell, els jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà el Sniper Elite 5 amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Sniper Elite 5?

Requisits del sistema de Sniper Elite 5 - Cobertura del joc
Miniatura de Sniper Elite 5 proporcionada per l’editor

Sniper Elite 5 és un videojoc
desenvolupat per
rebel·lió,
Publicat per rebel·lió,
publicat el 26 – 05 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Aventura
Acció
GST

Puc executar Sniper Elite 5?

Si us pregunteu “Puc executar Sniper Elite 5 al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Sniper Elite 5

Poder executa el franctirador d’elit 5 Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU amb una classificació superior a Intel Core i3-8100 o equivalent, 8 GB + RAM, una GPU amb una classificació superior a la GPU compatible amb DirectX12 amb 4 GB de VRAM, mentre que el PC del sistema funciona amb Windows 10, 64 bits.

Si realment voleu gaudir de Sniper Elite 5 a un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria de tenir un processador com a mínim tan bo com Intel Core i3-8100 o equivalent, a més de 8 GB de RAM, una GPU més eficient. aquesta GPU compatible amb DirectX12 amb 4 GB de VRAM, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10, de 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema de Sniper Elite 5

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el vostre joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre joc de PC és prou bona per a Sniper Elite 5.

Especificacions mínimes del sistema Sniper Elite 5

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Sniper Elite 5. Alguns d’ells són necessaris per executar el joc, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Sniper Elite 5

Cal configurar el PC

processador Processador Intel Core i3-8100 o equivalent
RAM 8 GB de RAM
GPU GPU compatible amb DirectX12 amb 4 GB de VRAM
DX
Sistema operatiu Windows 10, 64 bits
Emmagatzematge 85 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Sniper Elite 5

Els requisits següents són els que us recomanem perquè el vostre ordinador pugui jugar a Sniper Elite 5 a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker