Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE

Requisits del sistema per a SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE


Comproveu els requisits de la SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE – Especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que estàs interessat en SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE en un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE?

SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura proporcionada per l’editor de SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE

SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE és un videojoc
desenvolupat per
art,
publicat per Bandai Namco Entertainment,
publicat el 24-08-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Joc de rol
Acció
tallar i picar

Puc executar SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE?

Si us pregunteu “Puc executar SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE al meu ordinador?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE

Poder llança SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU de millor qualitat que Intel Core i3-6300 o AMD Ryzen 3 1200, més de 8 GB de RAM, una GPU de millor qualitat que GeForce GTX 1060 o Radeon RX 480, mentre que el PC del sistema és executant Windows 10, 64 bits.

Si realment voleu gaudir de SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE amb un nivell de joc més fluid, el vostre sistema ha d’estar alimentat per un processador almenys tan bo com un Intel Core i5-10600K, més de 16 GB de RAM, una GPU de més rendiment que la GeForce RTX 2080, 8 GB, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10, 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema per a SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE.

Especificacions mínimes del sistema GUNDAM BATTLE ALLIANCE SD

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE

Cal configurar el PC

processador Intel Core i3-6300 o AMD Ryzen 3 1200
RAM 8 GB de RAM
GPU GeForce GTX 1060 o Radeon RX 480
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 10, 64 bits
Emmagatzematge 25 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker