Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a Scorn: Puc executar Scorn?

Requisits del sistema per a Scorn: Puc executar Scorn?


Verificació dels requisits de menyspreu – Especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que t’interessa el menyspreu. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà Scorn amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és el menyspreu?

Scorn - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura desdenyosa proporcionada per l’editor

Scorch és un videojoc
desenvolupat per
programari de reflux,
publicat per Ebb Software,
publicat el 01-10-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Aventura
La primera persona

Puc executar Scorn?

Si us pregunteu “Puc executar Scorn al meu PC?” ‘, t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Scorn

Poder córrer menyspreu com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU superior a Intel Core i3-2100 / AMD FX-6300, més de 8 GB de RAM, GPU superior a NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon HD 7870, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 7 , 8, 10 de 64 bits.

Si realment voleu gaudir de Scorn a un nivell més alt de fluïdesa de joc, el vostre sistema hauria d’executar una CPU que sigui almenys tan bona com Intel Core i5-2500 / AMD FX-8350, 8 GB + RAM, una GPU funcional millor que NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290 en un sistema d’ordinador amb Windows 7, 8, 10 de 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema per a Scorn

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el vostre joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració de joc del vostre ordinador és prou bona per a Scorn.

Especificació mínima del sistema de menyspreu

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Scorn. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Scorn

Cal configurar el PC

processador Intel Core i3-2100 / AMD FX-6300
RAM 8 GB de RAM
GPU NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon HD 7870
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 7, 8, 10 de 64 bits
Emmagatzematge 50 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Scorn

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a Scorn a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker