Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a Pink Mask

Requisits del sistema per a Pink Mask


Rose Mask Verificació dels requisits: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Aleshores t’interessa La màscara de la rosa. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà Mask of the Rose en un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és la màscara rosa?

Mask of the Rose - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura de la màscara rosa cedida per l’editorial

Mask of the Rose és un videojoc
desenvolupat per
jocs fallits,
publicat per Failbetter Games,
publicat el 01-10-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Aventura
conte il·lustrat

Puc utilitzar Mask of the Rose?

Si us pregunteu “Puc executar Mask of the Rose al meu PC?” ‘, t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Mask of the Rose

Poder interpreta la màscara de la rosa Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU amb una classificació més alta que l’Intel Pentium 2GHZ o l’equivalent AMD, 4 GB + RAM, una GPU amb una classificació més alta que la DX10, DX11, DX12 compatible, mentre que el sistema de PC s’executa amb Windows 7 de 64 bits. i Windows 10 de 64 bits.

Si realment voleu gaudir de Mask of the Rose amb un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria de funcionar com a mínim amb una CPU tan bona com l’Intel Pentium 2GHZ o l’equivalent AMD, més de 4 GB de RAM, una GPU que funcioni millor que la compatible amb DX10. , DX11 , DX12, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 7 de 64 bits i Windows 10 de 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema per a Mask of the Rose

Per tenir una idea més clara de per a què ha de funcionar el joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Rose Mask.

Especificacions mínimes del sistema Mask of the Rose

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Mask of the Rose. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Mask of the Rose

Cal configurar el PC

processador Intel Pentium 2GHZ o equivalent AMD
RAM 4 GB de RAM
GPU Compatible amb DX10, DX11, DX12
DX
Sistema operatiu Windows 7 de 64 bits i Windows 10 de 64 bits
Emmagatzematge So

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Mask of the Rose

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a Mask of the Rose a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker