Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a No More Room In Hell 2

Requisits del sistema per a No More Room In Hell 2


Comproveu No More Room In Hell 2 – Especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que t’interessa No More Room In Hell 2. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim al respecte, jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

No More Room In Hell 2 funcionarà amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és No More Room In Hell 2?

No More Room In Hell 2 Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura de No More Room In Hell 2 proporcionada per l’editor

No More Room In Hell 2 és un videojoc
desenvolupat per
jocs de palanquejament,
publicat per jocs de commutació,
publicat el 31-10-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Acció
FPS

Puc iniciar No More Room In Hell 2?

Si us pregunteu “Puc executar No More Room In Hell 2 al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a No More Room In Hell 2

Poder ja no córrer a llocs de l’infern 2 com a estàndard mínim per als jocs necessitareu una CPU superior a Intel Core i5-4460 o AMD FX-6300 o superior, 8 GB o més de RAM, una GPU superior a NVIDIA GeForce GTX 760 o AMD Radeon R7 260x 2 GB, mentre que el El sistema de PC funciona amb Windows 7 de 64 bits.

Si realment voleu gaudir de No More Room In Hell 2 amb un nivell de joc més fluid, el vostre sistema ha d’estar alimentat almenys amb un bon processador com Intel Core i7-3770 o AMD FX-9590 o millor, més de 8 GB de RAM. , una GPU amb un rendiment més alt que NVIDIA GeForce GTX 970 o AMD Radeon RX 470 4GB, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 de 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema per a No More Room In Hell 2

Per tenir una idea més clara del que ha de fer el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a No More Room In Hell 2.

No More Room in Hell 2 Especificacions mínimes del sistema

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar No More Room In Hell 2. Alguns d’ells són necessaris per executar el joc, però alguns no ho són, és molt important. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar No More Room In Hell 2

Cal configurar el PC

processador Intel Core i5-4460 o AMD FX-6300 o millor
RAM 8 GB de RAM
GPU NVIDIA GeForce GTX 760 o AMD Radeon R7 260x 2 GB
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 7 64 bits
Emmagatzematge 25 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

No More Room In Hell 2 Especificacions de PC recomanades

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a No More Room In Hell 2 a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker