Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a Marvel’s Spider-Man Remastered

Requisits del sistema per a Marvel’s Spider-Man Remastered


Requisits de compra per a Marvel’s Spider-Man Remastered: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que esteu interessats en Marvel’s Spider-Man Remastered. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà Marvel’s Spider-Man Remastered amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Marvel’s Spider-Man Remastered?

Marvel's Spider-Man Remastered - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura de Marvel’s Spider-Man Remastered proporcionada per l’editor

Marvel’s Spider-Man Remastered és un videojoc
desenvolupat per
jocs d’insomni,
programari nixx,
publicat per PlayStation PC,
publicat el 12 – 08 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Aventura
Acció

Puc executar Marvel’s Spider-Man Remastered?

Si us pregunteu “Puc executar Marvel’s Spider-Man Remastered al meu PC?” ‘, t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs de PC (també coneguts com sys req) per a Marvel’s Spider-Man Remastered

Poder jugar a Spider-Man remasteritzat per Marvel Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu un processador amb una classificació superior a Intel Core i3-4160, 3,6 GHz o equivalent a AMD, més de 8 GB de RAM, una GPU amb una classificació superior a NVIDIA GTX 950 o AMD Radeon RX 470, mentre que l’ordinador del sistema funciona amb Windows 10 de 64 bits.

Si realment voleu gaudir de Marvel’s Spider-Man Remastered a un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria de tenir un processador com a mínim tan bo com Intel Core i5-4670, 3.4Ghz o AMD Ryzen 5 1600.3, 2Ghz, a més de més de 16 GB de RAM, GPU més capaç que NVIDIA GTX 1060 de 6 GB o AMD Radeon RX 580 de 8 GB, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 de 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema per a Marvel’s Spider-Man Remastered

Per tenir una idea més clara del que ha de fer el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Marvel’s Spider-Man Remastered.

Especificacions mínimes del sistema remasteritzat de Marvel’s Spider-Man

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per a PC necessaris per executar Marvel’s Spider-Man Remastered. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Marvel’s Spider-Man Remastered.

Cal configurar el PC

processador Intel Core i3-4160, 3,6 GHz o equivalent a AMD
RAM 8 GB de RAM
GPU NVIDIA GTX 950 o AMD Radeon RX 470
DX versió 12
Sistema operatiu Windows 10 de 64 bits
Emmagatzematge Disc dur de 75 GB

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla 720p a 30fps, molt baix

Especificacions de PC recomanades per a Marvel’s Spider-Man Remastered

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre PC per jugar a Marvel’s Spider-Man Remastered a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla 1080p a 60fps, mitjà

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker