Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a la sal i el sacrifici

Requisits del sistema per a la sal i el sacrifici


Control dels requisits de sal i sacrifici – Especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que us interessa la sal i el sacrifici. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà Salt and Sacrifice en un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què són la sal i el sacrifici?

Sal i sacrifici - Requisits del sistema - Portada del joc
Miniatura de sal i sacrifici proporcionada per l’editor

Salt and Sacrifice és un videojoc.
desenvolupat per
ska Studios,
per Ska Studios,
publicat el 10 – 05 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Joc de rol
Acció
plataformes
com les ànimes

Puc fer Sal i Sacrifici?

Si us pregunteu “Puc executar Salt and Sacrifice al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs de PC (també conegut com sys req) per a Salt and Sacrifice

Poder realitzar Sal i Sacrifici Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu un processador amb una classificació superior a Intel Core 2 Duo 2,8 GHz o equivalent, més d’1 GB, una GPU amb una classificació superior a una targeta de vídeo compatible amb DirectX 10 amb suport per al model shader 3.0, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 8.

Si realment voleu gaudir de Salt and Sacrifice a un nivell més alt de fluïdesa del joc, el vostre sistema hauria d’estar alimentat per una CPU com a mínim igual a Intel i5, més de 2 GB, millor GPU que NVIDIA® 9600GT o ATI RadeonTM HD 5000+ o superior. , mentre el sistema de l’ordinador executa Windows 10,.

Comproveu els requisits del sistema per a la sal i el sacrifici

Per tenir una idea més clara del que ha de fer el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre joc de PC és prou bona per a Salt and Sacrifice.

Especificacions mínimes del sistema de sal i sacrifici

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Salt and Sacrifice. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per realitzar Salt and Sacrifice

Cal configurar el PC

processador Intel Core 2 Duo 2,8 GHz o equivalent
RAM 1 GB
GPU Targeta de vídeo compatible amb DirectX 10 amb suport per a shaders model 3.0
DX Variant 10
Sistema operatiu Windows 8
Emmagatzematge 3 GB

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Salt and Sacrifice

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre PC per jugar a Salt and Sacrifice a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker