Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a la pedrera: puc executar la pedrera?

Requisits del sistema per a la pedrera: puc executar la pedrera?


Verificació dels requisits de The Quarry: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que estàs interessat en The Quarry. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

Funcionarà The Quarry amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Quina és la carrera?

The Quarry - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura de The Quarry cedida per l’editor

La cava és un videojoc.
desenvolupat per
jocs supermassius,
publicat per 2K Games,
publicat el 10 – 06 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Aventura

Puc executar The Quarry?

Si us pregunteu “Puc executar The Quarry al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a The Quarry

Poder explotar la pedrera Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU millor que l’AMD FX-8350 / Intel i5-3570, més de 8 GB de RAM, una GPU millor que la Nvidia GTX 780 / Radeon RX 470, mentre que el sistema de PC s’executa a Windows 10 de 64 bits.

Si realment voleu gaudir de The Quarry amb un nivell de joc més fluid, el vostre sistema ha de funcionar com a mínim amb una CPU tan bona com AMD Ryzen 7-3800XT / Intel i9-10900K, més de 16 GB de RAM, GPU que funcioni millor que Nvidia RTX 2060 / Radeon RX 5700, mentre que el sistema de PC executa Windows 10 de 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema per a The Quarry

Per tenir una idea més clara de per a què ha de funcionar el joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre joc de PC és prou bona per a The Quarry.

Especificacions mínimes del sistema de pedrera

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar The Quarry. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar The Quarry

Cal configurar el PC

processador AMD FX-8350 / Intel i5-3570
RAM 8 GB de RAM
GPU Nvidia GTX 780 / Radeon RX 470
DX
Sistema operatiu Windows 10 de 64 bits
Emmagatzematge 50 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a The Quarry

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a The Quarry a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker