Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a Hard West 2

Requisits del sistema per a Hard West 2


Recerca Requisits del sistema per a Hard West 2? Continua llegint per obtenir més detalls sobre aquest joc.

Requisits del sistema Hard West 2: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Guia de requisits del sistema Hard West 2

Així que t’interessa Hard West 2. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim sobre ell, els jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

Hard West 2 funciona amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Hard West 2?

Requisits del sistema de Hard West 2 - Cobertura del jocMiniatura de Hard West 2 proporcionada per l’editor

Hard West 2 és un videojoc
desenvolupat per
jocs de codi de gel,
publicat per Good Shepherd Entertainment,
publicat el 04 – 08 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Joc de rol
Estratègia

Puc executar Hard West 2?

Si us pregunteu “Puc executar Hard West 2 al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Hard West 2

Poder corre cap a l’oest 2 Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU superior a l’Intel Core 2 Duo E4700 2,6 GHz / AMD Phenom 9950 Quad Core 2,6 GHz, més de 8 GB de RAM, una GPU superior a la NVIDIA GeForce GTX 750 / Radeon RX 550, mentre que el PC el sistema està executant Windows 10 (64 bits).

Si realment voleu gaudir de Hard West 2 a un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria d’estar alimentat per un processador almenys tan bo com un Intel Core i5-2320 3.0 Ghz / AMD Ryzen 3 3200 3.0 Ghz, més de 8 GB de RAM , Millor GPU que NVIDIA GeForce GTX 1050Ti / Radeon RX 570, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 (64 bits).

Comproveu els requisits del sistema per a Hard West 2

Per tenir una idea més clara del que ha de fer el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Hard West 2.

Requisits mínims del sistema Hard West 2

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Hard West 2. Alguns d’ells són necessaris per executar el joc, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Hard West 2

Requisits del sistema per a PC Hard West 2

processador Intel Core 2 Duo E4700 2,6 GHz / AMD Phenom 9950 Quad-Core 2,6 GHz
RAM 8 GB de RAM
GPU NVIDIA GeForce GTX 750 / Radeon RX 550
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 10 (64 bits)
Emmagatzematge 35 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades de Hard West 2

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar a Hard West 2 a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker