Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a GWENT: Rogue Mage

Requisits del sistema per a GWENT: Rogue Mage


Comprovació de requisits de GWENT: Rogue Mage: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que us interessa GWENT: Rogue Mage. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

GWENT: Rogue Mage funcionarà en un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és GWENT: Rogue Mage?

GWENT: Rogue Mage - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura de GWENT: Rogue Mage proporcionada per l’editor

GWENT: Rogue Mage és un videojoc
desenvolupat per
cd Project Red,
publicat pel CD Project RED,
publicat el 07 – 07 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Estratègia
Joc de taula
joc de cartes

Puc executar GWENT: Rogue Mage?

Si us pregunteu “Puc executar GWENT: Rogue Mage al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a GWENT: Rogue Mage

Poder comença GWENT: Mag Rogue Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu un processador millor que l’Intel Celeron G1820 | AMD A4-7300, 4GB + RAM, GPU millor posicionada que NVIDIA GeForce GT 730 | Radeon R7 240, mentre que el sistema de PC executa Windows (8, 10).

Si realment voleu gaudir de GWENT: Rogue Mage amb un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria d’executar un processador almenys tan bo com un Intel Core i3-6100 | AMD FX-6300, més de 4 GB de RAM, una GPU més potent que la NVIDIA GeForce GTX 660 | AMD Radeon R7 265, mentre que el sistema de PC executa Windows (8, 10).

Comproveu els requisits del sistema per a GWENT: Rogue Mage

Per tenir una visió més clara del que ha de fer el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a GWENT: Rogue Mage.

GWENT: Especificacions mínimes del sistema de Rogue Mage

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar GWENT: Rogue Mage. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar GWENT: Rogue Mage

Cal configurar el PC

processador Intel Celeron G1820 | AMD A4-7300
RAM 4 GB de RAM
GPU NVIDIA GeForce GT730 | Radeon R7 240
DX
Sistema operatiu Windows (8, 10)
Emmagatzematge

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a GWENT: Rogue Mage

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar a GWENT: Rogue Mage a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker