Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a Disney Dreamlight Valley

Requisits del sistema per a Disney Dreamlight Valley


Comprovació d’elegibilitat de Disney Dreamlight Valley: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que us interessa Disney Dreamlight Valley. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà Disney Dreamlight Valley amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Disney Dreamlight Valley?

Disney Dreamlight Valley - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura de Disney Dreamlight Valley proporcionada per l’editor

Disney Dreamlight Valley és un videojoc
desenvolupat per
jugar,
publicat per Gameloft,
publicat el 06 – 09 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Aventura
Simulació

Puc gestionar Disney Dreamlight Valley?

Si us pregunteu “Puc executar Disney Dreamlight Valley al meu ordinador?” ‘, t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Disney Dreamlight Valley

Poder dirigir Disney Dreamlight Valley com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU amb una classificació superior a Intel Core i3-540 o AMD Phenom II X4 940, més de 6 GB de RAM, una GPU amb una classificació superior a NVIDIA GeForce 9600 GT, 512 GB o AMD Radeon HD 6570 , 1 GB, mentre que el sistema de PC executa Windows 10 (64 bits).

Si realment voleu gaudir de Disney Dreamlight Valley a un nivell més alt de fluïdesa del joc, el vostre sistema hauria d’estar alimentat per un processador almenys tan bo com un Intel Core i5-4690 o AMD Ryzen 3 1300X, més de (8 GB de RAM), una GPU que funciona millor que NVIDIA GeForce GTX 960, 4 GB o AMD Radeon R9 380, 4 GB, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 (64 bits).

Comproveu els requisits del sistema per al joc Disney Dreamlight Valley

Per tenir una idea més clara del que ha de fer el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Disney Dreamlight Valley.

Especificacions mínimes del sistema Disney Dreamlight Valley

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Disney Dreamlight Valley. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Disney Dreamlight Valley

Cal configurar el PC

processador Intel Core i3-540 o AMD Phenom II X4 940
RAM 6 GB de RAM
GPU NVIDIA GeForce 9600 GT, 512 GB o AMD Radeon HD 6570, 1 GB
DX versió 10
Sistema operatiu Windows 10 (64 bits)
Emmagatzematge 10 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Disney Dreamlight Valley

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a Disney Dreamlight Valley a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker