Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a Deadly Premonition 2: Una benedicció disfressada

Requisits del sistema per a Deadly Premonition 2: Una benedicció disfressada


Consulteu els requisits de Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise – Especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que us interessa Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

Funcionarà Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise en un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Deadly Premonition 2: Una benedicció disfressada?

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise miniatura proporcionada per l’editor

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise és un videojoc
desenvolupat per
CAIXA DE JOGUINES,
mussols blancs,
publicat per Rising Star Games,
publicat l’11 – 06 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Aventura
survival horror

Puc executar Deadly Premonition 2: Una benedicció disfressada?

Si us pregunteu “Puc executar Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Poder Deadly Premonition 2 primerenc: Una benedicció disfressada Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU superior a l’Intel Core i5-3470, més de 6 GB de RAM, una GPU superior a la Geforce GTX 750 de 2 GB, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 64 de 8 bits.

Si realment voleu gaudir de Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise a un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria d’estar alimentat per un processador almenys tan bo com Intel Core i5-3470, més de 6 GB de RAM, una GPU que funcioni millor en comparació amb la Geforce GTX 750 de 2 GB, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 8 de 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema per a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Per tenir una idea més clara del que ha de fer el joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise Especificacions mínimes del sistema

En primer lloc, aquests són els requisits mínims del joc de PC necessaris per poder executar Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise.

Cal configurar el PC

processador Processador Intel Core i5-3470
RAM 6 GB de RAM
GPU Geforce GTX 750 2 GB
DX
Sistema operatiu Windows 8 64 bits
Emmagatzematge 10 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre PC per jugar a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker