Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a Capcom Arcade 2nd Stadium

Requisits del sistema per a Capcom Arcade 2nd Stadium


Recerca Requisits del sistema per a Capcom Arcade 2nd Stadium? Aquí podeu trobar informació sobre capcom arcade 2nd Stadium. Continueu llegint per obtenir més detalls.

Explicarem tots els requisits del sistema Capcom Arcade 2nd Stadium. Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Guia de requisits del sistema de Capcom Arcade 2nd Stadium

Així que estàs interessat en Capcom Arcade 2nd Stadium. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

Capcom Arcade 2nd Stadium funcionarà amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Capcom Arcade 2nd Stadium?

Capcom Arcade 2nd Stadium - Requisits del sistema - Cobertura del jocMiniatura de Capcom Arcade 2nd Stadium subministrada per l’editor

Capcom Arcade 2nd Stadium és un videojoc
desenvolupat per
CAPCOM,
per CAPCOM,
publicat el 22 – 07 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Acció
plataformes

Puc executar Capcom Arcade 2nd Stadium?

Si us pregunteu “Puc executar Capcom Arcade 2nd Stadium al meu ordinador?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Capcom Arcade 2nd Stadium

Poder llançar la segona fase de Capcom Arcade com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu un processador superior a Intel® Core ™ i5-4460 o AMD FX ™ -6300 o superior, 4 GB de RAM i superior, un processador de gràfics superior a NVIDIA® GeForce® GTX 760 o AMD Radeon ™ R7 260x amb 2 GB de memòria RAM de vídeo, mentre que el sistema de PC està executant WINDOWS® 10 (es requereixen 64 BITS).

8 GB de RAM, una GPU més potent que NVIDIA® GeForce® GTX 1060 o AMD Radeon ™ RX 480 amb 3 GB de VRAM, mentre que el sistema de PC funciona amb WINDOWS® 10 (es requereixen 64 BITS).

Comproveu els requisits del sistema per a Capcom Arcade 2nd Stadium

Per tenir una visió més clara del que ha de fer el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per al Capcom Arcade 2nd Stadium.

Especificacions mínimes del sistema Capcom Arcade 2nd Stadium

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Capcom Arcade 2nd Stadium. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Capcom Arcade 2nd Stadium.

Requisits del sistema de Capcom Arcade 2nd Stadium per a PC

processador Intel® Core ™ i5-4460 o AMD FX ™ -6300 o millor
RAM 4 GB de RAM
GPU NVIDIA® GeForce® GTX 760 o AMD Radeon ™ R7 260x amb 2 GB de RAM de vídeo
DX versió 12
Sistema operatiu WINDOWS® 10 (requereix 64 bits)
Emmagatzematge 4 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla 720P / 60FPS

Especificacions de PC recomanades per a Capcom Arcade 2nd Stadium

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a Capcom Arcade 2nd Stadium a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla 1080P / 60FPS

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker