Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a BBS Last Call

Requisits del sistema per a BBS Last Call


Consulta els requisits Last Call BBS: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que us interessa Last Call BBS. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà Last Call BBS en un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Quina és l’última trucada de la BBS?

Last Call BBS - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura de Last Call BBS proporcionada per l’editor

Last Call BBS és un videojoc
desenvolupat per
zactrònica,
de Zachtronics,
publicat el 04 – 07 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Trencaclosques

Puc executar Last Call BBS?

Si us pregunteu “Puc executar Last Call BBS al meu PC?” ‘, t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Last Call BBS

Poder fer l’última trucada del tauler d’anuncis Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU amb una sortida de més de 2,0 GHz, més de 4 GB de RAM, una GPU amb una resolució de més de 960 x 540, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows Vista / 7 / 8/10

Si realment voleu gaudir de Last Call BBS a un nivell més alt de fluïdesa del joc, el vostre sistema ha d’executar almenys una CPU de 2,0 GHz, més de 4 GB de RAM, una GPU que funciona millor que 3840 x 2160, sempre que el PC El sistema està executant Windows Vista / 7/8/10,.

Comproveu els requisits del sistema per a Last Call BBS

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el vostre joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre joc de PC és prou bona per a Last Call BBS.

Especificacions mínimes del sistema BBS Last Call

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Last Call BBS. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Last Call BBS

Cal configurar el PC

processador 2,0 GHz
RAM 4 GB de RAM
GPU 960 × 540
DX versió 11
Sistema operatiu Windows Vista / 7/8/10
Emmagatzematge 250 MB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Last Call BBS

Els requisits següents són els que us recomanem per al vostre ordinador per jugar a Last Call BBS a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker