Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a Baldur’s Gate Dark Alliance II

Requisits del sistema per a Baldur’s Gate Dark Alliance II


Quins són Requisits del sistema per a Baldur’s Gate Dark Alliance II?. Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Requisits del sistema per a la guia de Baldur’s Gate Dark Alliance II

Aleshores t’interessa Baldur’s Gate: Dark Alliance II. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

Baldur’s Gate: Funcionarà Dark Alliance II amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Baldur’s Gate: Dark Alliance II?

Baldur's Gate: Dark Alliance II - Requisits del sistema - Cobertura del jocBaldur’s Gate: Dark Alliance II miniatura proporcionada per l’editor

Baldur’s Gate: Dark Alliance II és un videojoc
desenvolupat per
Black Island Studios,
jocs quadrats,
Publicat per Interplay,
publicat el 21 – 07 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Joc de rol
Acció
tallar i picar

Puc executar Baldur’s Gate: Dark Alliance II?

Si us pregunteu “Puc executar Baldur’s Gate: Dark Alliance II al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Baldur’s Gate: Dark Alliance II

Poder executa Baldur’s Gate: Dark Alliance II Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU amb una classificació superior a Pentium 4 2Ghz / AMD AthlonXP 2400, 1 GB + RAM, una GPU amb una classificació superior a GeForce FX 5700 o superior / ATI Radeon 9600 o superior, mentre el sistema de PC funciona amb Windows 7/8/10 (64 bits).

Si realment voleu gaudir de Baldur’s Gate: Dark Alliance II a un nivell de joc més suau, el vostre sistema hauria de funcionar amb una CPU almenys tan bona com el Pentium 4 2Ghz / AMD AthlonXP 2400, més d’1 GB de RAM, una GPU que funcioni millor. que GeForce FX 5700 o superior / ATI Radeon 9600 o superior, sempre que el sistema de l’ordinador tingui Windows 7/8/10 (64 bits).

Comproveu els requisits del sistema per a Baldur’s Gate: Dark Alliance II

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Baldur’s Gate: Dark Alliance II.

Especificacions mínimes del sistema de Baldur’s Gate: Dark Alliance II

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per a PC necessaris per executar Baldur’s Gate: Dark Alliance II. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Baldur’s Gate: Dark Alliance II

Requisits del sistema per a PC de Baldur’s Gate Dark Alliance II

processador Pentium 4 2Ghz / AMD Athlon XP 2400
RAM 1 GB de RAM
GPU GeForce FX 5700 o millor / ATI Radeon 9600 o millor
DX
Sistema operatiu Windows 7/8/10 (64 bits)
Emmagatzematge 6 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Baldur’s Gate: Dark Alliance II

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar a Baldur’s Gate: Dark Alliance II a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker