Pròxims llançaments

Requisits del sistema per a Anime Hackers 2

Requisits del sistema per a Anime Hackers 2


Comprovació de requisits de Soul Hackers 2: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que t’interessa Soul Hackers 2. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim sobre ell, els jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà Soul Hackers 2 amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Soul Hackers 2?

Requisits del sistema de Soul Hackers 2 - Cobertura del joc
Miniatura de Soul Hackers 2 proporcionada per l’editor

Soul Hackers 2 és un videojoc
desenvolupat per
Atles,
publicat per SEGA,
publicat el 26-08-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Joc de rol
Joc de rol japonès

Puc executar Soul Hackers 2?

Si us pregunteu “Puc executar Soul Hackers 2 al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Soul Hackers 2

Poder Executeu Soul Hacker 2 com a estàndard mínim per als jocs necessitareu una CPU superior a Intel Core i5-3470 o AMD Ryzen 3 1200, més de 8 GB de RAM, una GPU superior a NVIDIA GeForce GTS 450, 1 GB o AMD Radeon HD 5770, 1 GB, mentre que el sistema de l’ordinador executa Windows 10 (64 bits).

Si realment voleu gaudir de Soul Hackers 2 amb un nivell de joc més fluid, el vostre sistema ha d’estar alimentat per un processador almenys tan bo com un Intel Core i5-8600 o AMD Ryzen 5 3600, més de 8 GB de RAM, una GPU amb un millor rendiment que NVIDIA GeForce GTX 760 de 2 GB o AMD Radeon HD 7870 de 2 GB quan el sistema d’ordinador executa Windows 10 (64 bits).

Comproveu els requisits del sistema de Soul Hackers 2

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Soul Hackers 2.

Especificacions mínimes del sistema de Soul Hackers 2

En primer lloc, aquests són els requisits mínims del joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Soul Hackers 2. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Soul Hackers 2

Cal configurar el PC

processador Intel Core i5-3470 o AMD Ryzen 3 1200
RAM 8 GB de RAM
GPU NVIDIA GeForce GTS 450, 1 GB o AMD Radeon HD 5770, 1 GB
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 10 (64 bits)
Emmagatzematge 22 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla Baix 1080p a 30 FPS (escala de renderització del 80%)

Especificacions de PC recomanades per a Soul Hackers 2

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar a Soul Hackers 2 a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla Alta 1080p a 60 FPS (escala de renderització del 100%)

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker