Pròxims llançaments

Requisits del sistema Nighthunt – Word Games 360

Requisits del sistema Nighthunt – Word Games 360


Recerca Requisits del sistema per a la caça nocturna? Us explicarem tot sobre els requisits de joc de Nighthunt. Continueu llegint per obtenir més detalls.

Puc executar els requisits del sistema per a Nighthunt?

Comproveu els requisits per a Nighthunt. F.totes les especificacions. Puc executar els requisits del sistema per a Nighthunt? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que estàs interessat en Nighthunt. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

Funcionarà Nighthunt amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és la caça nocturna?

Nighthunt - Requisits del sistema - Cobertura del jocMiniatura Nighthunt proporcionada per l’editor

Nighthunt és un videojoc.
desenvolupat per
jocs de barri,
publicat per Neighbourhood Games,
publicat el 25 – 07 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Acció
Invisible
FPS

Puc executar Nighthunt?

Si us pregunteu “Puc executar Nighthunt al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Nighthunt

Poder corre la caça nocturna Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu un processador gràfic superior al GeForce GTX 660 de 2 GB o l’equivalent d’AMD, mentre que el sistema de PC s’executa Windows 7 de 64 bits o més recent.

Comproveu els requisits del sistema Nighthunt

Per tenir una idea més clara de per a què ha de funcionar el joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Nighthunt.

Requisits mínims del sistema per Nighthunt

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Nighthunt. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Nighthunt

ordinador requerit Requisits del sistema per a la caça nocturna

processador
RAM
GPU GeForce GTX 660 2 GB o equivalent a AMD
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 7 de 64 bits o posterior
Emmagatzematge 30 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades Nighthunt

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a Nighthunt a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker