Pròxims llançaments

Requisits del sistema Kao The Kangaroo

Requisits del sistema Kao The Kangaroo


Verificació dels requisits de Kao the Kangaroo: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Aleshores t’interessa Kao el cangur. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà Kao the Kangaroo amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és el cangur Kao?

Kao the Kangaroo - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura de Kao el cangur proporcionada per l’editor

Kao the Kangaroo és un videojoc
desenvolupat per
els mitjans de comunicació,
publicat per Tate Multimedia,
publicat el 27-05-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Aventura
Acció
plataformes

Puc dirigir Kao el cangur?

Si us pregunteu “Puc executar Kao the Kangaroo al meu PC?” ‘, t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Kao the Kangaroo

Poder corre kao el cangur Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU per sobre d’i5-3300 3,20 GHz 4 nuclis / 4 fils, 8 GB o més de RAM, GPU per sobre de GeForce GTX 760, 2 GB, mentre que el sistema de PC s’executa amb Win 10 o posterior, 64 mossegada.

Si realment voleu gaudir de Kao the Kangaroo a un nivell de joc més suau, el vostre sistema hauria d’executar una CPU com a mínim igual a i5-3300 3,20 GHz 4 nuclis / 4 fils, 8 GB + RAM, GPU que funcioni millor que la GeForce GTX 760 , 2 GB, mentre el sistema de l’ordinador executa Win 10 o posterior, de 64 bits,.

Comproveu els requisits del sistema per a Kao the Kangaroo

Per tenir una idea més clara del que ha d’executar el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Kao the Kangaroo.

Kao the Kangaroo especificacions mínimes del sistema

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Kao the Kangaroo. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per interpretar Kao the Kangaroo

Requisits de PC necessaris

processador i5-3300 3,20 GHz 4 nuclis / 4 fils
RAM 8 GB de RAM
GPU GeForce GTX 760, 2 GB
DX versió 11
Sistema operatiu Win 10 o posterior, 64 bits
Emmagatzematge 9 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Kao the Kangaroo

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a Kao the Kangaroo a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker