Pròxims llançaments

Requisits del sistema Hem estat aquí per sempre

Requisits del sistema Hem estat aquí per sempre


We We We Here Forever Verificador de requisits: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que t’interessa Hem estat aquí des de sempre. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Treballarem We Were Here Forever amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què som aquí per sempre?

We Were Here Forever - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura de We Were Here Forever proporcionada per l’editor

We’ve Been Here Forever és un videojoc
desenvolupat per
jocs de caos total,
publicat per Total Mayhem Games,
publicat el 10 – 05 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Aventura
Trencaclosques

Puc repartir Have We Been Here Forever?

Si us pregunteu “Puc executar We Were Here Forever al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per We Were Here Forever

Poder Hem estat aquí des de sempre com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu un processador amb una classificació superior a la sèrie Intel Core i3 4000 o equivalent, més de 4 GB de RAM, una GPU amb una classificació superior a Nvidia GTX 750 o equivalent, gràfics integrats no compatibles, mentre que el sistema de PC s’executa a Windows 10 de 64 bits.

Si realment voleu experimentar We Were Here Forever a un nivell més alt de fluïdesa del joc, el vostre sistema hauria d’estar alimentat per una CPU com a mínim igual a una sèrie Intel Core i5 4000 o equivalent, més de 8 GB de RAM, millor rendiment de la GPU. Nvidia GTX 970 o equivalent, gràfics integrats no admesos, mentre que el sistema de PC executa Windows 10 de 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema per We Were Here Forever

Per tenir una idea més clara de per a què ha de funcionar el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per We Were Here Forever.

Hem estat aquí per sempre Especificacions mínimes del sistema

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar We Were Here Forever. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar We Were Here Forever

Cal configurar el PC

processador Intel Core i3 sèrie 4000 o equivalent
RAM 4 GB de RAM
GPU Nvidia GTX 750 o equivalent, gràfics integrats no compatibles
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 10 64 bits
Emmagatzematge 20 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla

Estem aquí per sempre Especificacions de PC recomanades

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar We Were Here Forever a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker