Pròxims llançaments

Requisits del sistema en espera

Requisits del sistema en espera


Comprovació d’elegibilitat per al dia abans: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Llavors t’interessa El dia abans. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

El dia abans funcionarà amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és el dia abans?

El dia abans - Requisits del sistema - Portada del joc
La miniatura del dia anterior facilitada per l’editor

The Day Before és un videojoc
desenvolupat per
fantàstic,
Publicat per Myton,
publicat el 21 – 06 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Acció
Supervivència
MMO
GST

Puc córrer el dia abans?

Si us pregunteu “Puc executar El dia abans al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a The Day Before

Poder córrer la nit anterior Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU superior a Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300, més de 10 GB de RAM, GPU superior a NVIDIA GeForce GTX 960 de 2 GB / AMD Radeon R7 370 de 2 GB, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 7 de 64 bits, Windows 8.1, Windows 10.

Si realment voleu gaudir de The Day Before a un nivell més alt de fluïdesa en els jocs, el vostre sistema hauria d’estar alimentat per una CPU com a mínim igual a un Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600, més de 16 GB de RAM, una GPU que funcioni millor que NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580 4GB al sistema de PC amb Windows 7 de 64 bits, Windows 8.1, Windows 10,.

Comproveu els requisits del sistema per al dia abans

Per tenir una visió més clara del que ha de fer el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si les especificacions del vostre ordinador són prou bones per al dia anterior.

Les especificacions mínimes del sistema del dia anterior

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar The Day Before. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar The Day Before

Cal configurar el PC

processador Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
RAM 10 GB de RAM
GPU NVIDIA GeForce GTX 960 2 GB / AMD Radeon R7 370 2 GB
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 7 de 64 bits, Windows 8.1, Windows 10
Emmagatzematge 75 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla

Especificació recomanada per a PC en espera

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar The Day Before a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker