Pròxims llançaments

Requisits del sistema durant 20 minuts fins a l’alba

Requisits del sistema durant 20 minuts fins a l’alba


Comprovació de requisits durant 20 minuts fins a l’alba – Especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que t’interessa 20 minuts abans de la sortida del sol. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

Funcionarà 20 Minutes Till Dawn amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què són 20 minuts abans de la sortida del sol?

20 minuts per a l'alba - Requisits del sistema - Cobertura del joc
20 Minutes’til Dawn miniatura proporcionada per l’editor

20 Minutes Until Dawn és un videojoc
desenvolupat per
franel·la,
Publicat per Erabit, Flanne,
publicat el 08 – 06 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Acció
disparar a tothom
delinqüent

Puc córrer 20 minuts fins a l’alba?

Si us pregunteu “Puc córrer 20 minuts fins a l’alba al meu ordinador?” ‘, t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) durant 20 minuts fins a l’alba

Poder córrer 20 minuts fins a l’alba Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU més gran que Dual Core +, 1 GB + RAM, una GPU superior a 1 GB VRAM, mentre que el sistema de PC executa Windows 7.

Si realment voleu gaudir de 20 Minutes Till Dawn a un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria d’executar com a mínim Dual Core + CPU, més d’1 GB de RAM, una GPU que funciona millor que 1 GB de VRAM, mentre el sistema de l’ordinador està en funcionament. Windows 7,.

Comproveu els requisits del sistema durant 20 minuts fins a l’alba

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona durant 20 minuts fins a l’alba.

Especificacions mínimes del sistema 20 minuts fins a l’alba

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder funcionar durant 20 minuts fins a l’alba. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per funcionar 20 minuts fins a l’alba.

Cal configurar el PC

processador doble cor +
RAM 1 GB de RAM
GPU 1 GB de memòria de vídeo
DX
Sistema operatiu Windows 7
Emmagatzematge 100 MB d’espai lliure

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de l’ordinador recomanades durant 20 minuts fins a l’alba

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre PC per jugar a 20 Minutes Until Dawn a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker