Pròxims llançaments

Requisits del sistema Dinkum: puc executar Dinkum?

Requisits del sistema Dinkum: puc executar Dinkum?


Verificació dels requisits de Dinkum: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que estàs interessat en Dinkum. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Dinkum funcionarà amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Dinkum?

Dinkum - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Dinkum miniatura proporcionada per l’editor

Dinkum és un videojoc
desenvolupat per
James Bendon,
Publicat per James Bendon,
publicat el 14 – 07 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:

Puc executar Dinkum?

Si us pregunteu “Puc executar Dinkum al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Dinkum

Poder corre Dinkum Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU amb una classificació superior a Intel Core i3, 4 GB + RAM, una GPU amb una classificació superior a NVIDIA GTX 560, AMD Radeon HD 6970, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 7/8/10.

Si realment voleu gaudir de Dinkum amb un nivell de joc més fluid, el vostre sistema ha de funcionar com a mínim amb una CPU tan bona com l’Intel Core i3, més de 4 GB de RAM, una GPU millor que la NVIDIA GTX 560, AMD Radeon HD 6970, mentre que el PC sistema funciona amb Windows 7/8/10,.

Comproveu els requisits del sistema per a Dinkum

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el vostre joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració de jocs del vostre ordinador és prou bona per a Dinkum.

Especificacions mínimes del sistema Dinkum

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Dinkum. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Dinkum

Cal configurar el PC

processador Intel Core i3
RAM 4 GB de RAM
GPU NVIDIA GTX 560, AMD Radeon HD 6970
DX Versió 9.0c
Sistema operatiu Windows 7/8/10
Emmagatzematge 1 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So Compatible amb DirectX
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Dinkum

Els requisits següents són els que us recomanem perquè el vostre ordinador pugui jugar a Dinkum a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So Compatible amb DirectX
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker