Pròxims llançaments

Requisits del sistema del campus de dos punts

Requisits del sistema del campus de dos punts


Verificació dels requisits del campus en dos punts: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que t’interessa Two Point Campus. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Two Point Campus funcionarà amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és el Campus Dos Punts?

Campus de dos punts - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura de Two Point Campus proporcionada per l’editor

Two Point Campus és un videojoc
desenvolupat per
estudis de còlon,
publicat per SEGA,
publicat el 17-05-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Simulació
constructor de la ciutat

Puc gestionar Two Point Campus?

Si us pregunteu “Puc executar Two Point Campus al meu ordinador?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Two Point Campus

Poder gestionar el campus de còlon Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU superior a Intel Core i3-6100 o AMD FX-4350, més de 4 GB de RAM, una GPU superior a NVIDIA Geforce GT 1030, 2 GB (Legacy, mentre que la del PC). el sistema funciona amb Windows 7 de 64 bits.

Si realment voleu gaudir de Two Point Campus amb un nivell de joc més fluid, el vostre sistema ha d’estar alimentat per una CPU com a mínim igual a Intel Core i5-6600 o AMD Ryzen 5 1600X, més de 8 GB de RAM, una GPU que funcioni millor. . en comparació amb NVIDIA Geforce GTX 1060, 3 GB (Legacy, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 de 64 bits,.

Comproveu els requisits del sistema del campus de dos punts

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el vostre joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del joc del vostre ordinador és prou bona per a Two Point Campus.

Especificacions mínimes del sistema Campus de dos punts

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Two Point Campus. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Two Point Campus

Requisits de PC necessaris

processador Intel Core i3-6100 o AMD FX-4350
RAM 4 GB de RAM
GPU NVIDIA Geforce GT 1030, 2 GB (heretat
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 7 64 bits
Emmagatzematge 6 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per Two Point Campus

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar a Two Point Campus a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker