Pròxims llançaments

Requisits del sistema de Tin Can: Puc executar Tin Can?

Requisits del sistema de Tin Can: Puc executar Tin Can?


Comprovació dels requisits de les llaunes: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que us interessa la llauna. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Tin Can funcionarà en un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és la llauna?

Tin Can - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Adhesiu de llauna proporcionat per l’editor

Tin Can és un videojoc
desenvolupat per
pot estudiar,
Publicat per IndieArk, Tin Can Studio,
publicat el 12-05-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Simulació
Supervivència

Puc executar Tin Can?

Si us pregunteu “Puc executar Tin Can al meu PC?” ‘, t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Tin Can

Poder córrer pot Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu CPU superior a Core I5, 8 GB de RAM i superior, GPU superior a GTX 880M o equivalent, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 7 (64 bits). ).

Si realment voleu gaudir de Tin Can a un nivell més alt de fluïdesa del joc, el vostre sistema hauria d’executar almenys tanta CPU com el Core I5, més de 8 GB de RAM, una GPU millor que la GTX 880M o equivalent, mentre el vostre sistema de PC s’executi. Windows 7 (64 bits).

Comproveu els requisits del sistema per a Tin Can

Per tenir una idea més clara del que ha d’executar el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre joc de PC és prou bona per a Tin Can.

Especificacions mínimes del sistema de llauna

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Tin Can. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Tin Can

Cal configurar el PC

processador I5 cor
RAM 8 GB de RAM
GPU GTX 880M o equivalent
DX
Sistema operatiu Windows 7 (64 bits)
Emmagatzematge 10 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a llaunes

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a Tin Can a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker