Pròxims llançaments

Requisits del sistema de Sonic Origins: puc executar Sonic Origins?

Requisits del sistema de Sonic Origins: puc executar Sonic Origins?


Verificador de requisits de Sonic Origins: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que us interessa Sonic Origins. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

Funcionarà Sonic Origins amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Sonic Origins?

Sonic Origins - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura de Sonic Origins proporcionada per l’editor

Sonic Origins és un videojoc.
desenvolupat per
segar,
publicat per SEGA,
publicat el 23 – 06 – 2022
Es classifica en els següents gèneres:
Aventura
Acció
plataformes

Puc jugar a Sonic Origins?

Si us pregunteu “Puc executar Sonic Origins al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Sonic Origins

Poder executar fons de pantalla de so com a estàndard mínim per als jocs necessitareu una CPU superior a Intel Core i5-2400, 3,1 GHz o AMD FX-8350, 4,2 GHz, 6 GB de RAM, una GPU superior a NVIDIA GeForce GTX 760, 2 GB o AMD Radeon HD 7870, 2 GB, sempre que el vostre sistema d’ordinador tingui Windows 10 de 64 bits.

Si realment voleu gaudir de Sonic Origins a un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria d’estar alimentat per un processador almenys tan bo com Intel Core i5-4570, 3,2 GHz o AMD Ryzen 3 1300X, 3,4 GHz, més de 8 GB de RAM, GPU millor que NVIDIA GeForce GTX 770, 2 GB o AMD Radeon R9 280, 3 GB, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10, 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema de Sonic Origins

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre joc de PC és prou bona per a Sonic Origins.

Especificacions mínimes del sistema de Sonic Origins

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Sonic Origins. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Sonic Origins

Cal configurar el PC

processador Intel Core i5-2400, 3,1 GHz o AMD FX-8350, 4,2 GHz
RAM 6 GB de RAM
GPU NVIDIA GeForce GTX 760, 2 GB o AMD Radeon HD 7870, 2 GB
DX
Sistema operatiu Windows 10, 64 bits
Emmagatzematge

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Sonic Origins

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre PC per jugar a Sonic Origins a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker