Pròxims llançaments

Requisits del sistema de Rollerdrome: puc executar Rollerdrome?

Requisits del sistema de Rollerdrome: puc executar Rollerdrome?


Verificació de requisits de Rollerdrome – Especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que estàs interessat en Rollerdrome. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Rollerdrome funcionarà amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és el Rollerdrome?

Rollerdrome - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Rollerdrome en miniatura cedida per l’editorial

Rollerdrome és un videojoc.
desenvolupat per
corró 7,
publicat per la divisió privada,
publicat el 16-08-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Acció
Esports
SPT

Puc fer Rollerdrome?

Si us pregunteu “Puc executar Rollerdrome al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Rollerdrome

Poder córrer rollerdrome com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU superior a Intel Core i3-2125 o AMD A12-9800, més de 4 GB de RAM, una GPU superior a GeForce GT 630 (2 GB), Radeon HD 6770 (1 GB) o Intel Iris Pro 580, mentre que el sistema de PC executa Windows 10 de 64 bits.

Si realment voleu gaudir de Rollerdrome amb un nivell de joc més suau, el vostre sistema ha de funcionar com a mínim amb una CPU tan bona com l’Intel Core i3-6100 o AMD FX-6300, més de 4 GB de RAM, una GPU més funcional que la GeForce GTX 560 Ti (2 GB) , Radeon HD R9 270X (4 GB) o AMD Radeon Vega 8, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 de 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema per a Rollerdrome

Per tenir una idea més clara del que ha d’executar el joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Rollerdrome.

Especificacions mínimes del sistema Rollerdrome

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Rollerdrome. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Rollerdrome

Cal configurar el PC

processador Intel Core i3-2125 o AMD A12-9800
RAM 4 GB de RAM
GPU GeForce GT 630 (2 GB), Radeon HD 6770 (1 GB) o Intel Iris Pro 580
DX
Sistema operatiu Windows 10 de 64 bits
Emmagatzematge

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Rollerdrome

Els requisits següents són els que recomanem perquè el vostre ordinador pugui jugar a Rollerdrome a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker