Pròxims llançaments

Requisits del sistema Call Of The Wild: The Fisherman

Requisits del sistema Call Of The Wild: The Fisherman


Call of the Wild: comproveu els requisits del pescador – Especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Aleshores t’interessa Call of the Wild: The Angler. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Funcionarà Call of the Wild: The Angler amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Call of the Wild: The Fisherman?

Requisits del sistema Call of the Wild: The Angler - Cobertura del joc
Miniatura de Call of the Wild: The Angler proporcionada per l’editor

Call of the Wild: The Angler és un videojoc
desenvolupat per
mons estesos,
publicat per Expansive Worlds,
publicat el 08 – 31 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Aleatori
Simulació
Esports

Puc jugar a Call of the Wild: The Angler?

Si us pregunteu “Puc executar Call of the Wild: The Angler al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també coneguts com sys req) per a Call of the Wild: The Angler

Poder executa Call of the Wild: The Angler com a estàndard mínim per als jocs necessitareu una CPU superior a Intel i5-6400 (4C / 4T) (Q3 ’15) o AMD Ryzen 5 1600, 8+ GB de RAM, una GPU superior a NVIDIA GTX 780 3 GB o AMD RX 480 4 GB, mentre que el sistema de PC funciona amb un sistema operatiu de 64 bits: Windows 10.

Si realment voleu gaudir de Call of the Wild: The Angler a un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria de funcionar com a mínim amb un processador tan bo com un Intel Core i7-4770 o AMD Ryzen 5 1600X, a més de 16 GB de RAM, altres capaços. GPU de Nvidia GTX 1070 8GB o AMD Vega 56 8GB, mentre que el sistema de PC funciona amb SO de 64 bits: Windows 10/11,.

Comproveu els requisits del sistema per a Call of the Wild: The Angler

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per Call of the Wild: The Angler.

Call of the Wild: requisits mínims del sistema per al pescador

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Call of the Wild: The Angler. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Call of the Wild: The Angler

Cal configurar el PC

processador Intel i5-6400 (4C / 4T) (Q3 ’15) o AMD Ryzen 5 1600
RAM 8 GB de RAM
GPU NVIDIA GTX 780 de 3 GB o AMD RX 480 de 4 GB
DX versió 12
Sistema operatiu Sistema operatiu de 64 bits: Windows 10
Emmagatzematge 25 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Call of the Wild: The Angler

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar a Call of the Wild: The Angler a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker