Pròxims llançaments

Requisits del sistema Arma Reforger: puc executar Arma Reforger?

Requisits del sistema Arma Reforger: puc executar Arma Reforger?


Comprovació dels requisits del reformador d’armes: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que esteu interessats en la reforja d’armes. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Arma Reforger funcionarà en un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és la reforja d’armes?

Weapon Referger - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Miniatura d’armes subministrada per l’editorial

Weapon Reforger és un videojoc
desenvolupat per
bohèmia interactiva,
per Interactive Bohemia,
publicat el 17-05-2022
Es classifica en els gèneres següents:
Acció
Simulació
FPS
tirador tàctic

Puc executar Weapon Reforgge?

Si us pregunteu “Puc executar Arma Reforger al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs de PC (també conegut com sys req) per a Arma Reforger

Poder córrer el forjador d’armes com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU superior a Intel Core i5-4460 / AMD FX-4300, més de 8 GB de RAM, una GPU superior a NVIDIA GeForce GTX 1650 o similar, mentre que el PC del sistema funciona amb Windows 10 64 bits.

Si realment voleu gaudir d’Arma Reforger amb un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria de funcionar com a mínim amb una CPU com Intel Core i7-6700 o equivalent AMD, 16 GB de RAM, millor GPU que NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti o equivalent AMD, mentre que el PC El sistema executa Windows 10 de 64 bits.

Comproveu els requisits del sistema per a Arma Reforger

Per tenir una visió més clara del que ha de funcionar el vostre joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del joc del vostre ordinador és prou bona per a Arma Reforger.

Especificacions mínimes del sistema de forja d’armes

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Arma Reforger. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Arma Reforger

Cal configurar el PC

processador Intel Core i5-4460 / AMD FX-4300
RAM 8 GB de RAM
GPU NVIDIA GeForce GTX 1650 o similar
DX versió 12
Sistema operatiu Windows 10 de 64 bits
Emmagatzematge 15 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So Compatibilitat DirectX®
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Arma Reforger

A continuació es mostren els requisits que us recomanem perquè el vostre ordinador pugui jugar a Arma Reforger a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So Compatibilitat DirectX®
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa Connexió a Internet de banda ampla
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker