Pròxims llançaments

POSTAL: Requisits del sistema per al dany cerebral

POSTAL: Requisits del sistema per al dany cerebral


Comproveu els requisits de POSTAL: Cervell danyat – Especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Llavors t’interessa POSTAL: Brain Damaged. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

POSTAL: Funcionarà Brain Damaged en un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és POSTAL: cervell danyat?

POSTAL: Cervell danyat - Requisits del sistema - Cobertura del joc
POSTAL: miniatura del dany cerebral proporcionada per l’editorial

POSTAL: Brain Damaged és un videojoc
desenvolupat per
molt estrany,
jocs creatius de forja,
Publicat per Hyperstrange, Córrer amb tisores,
publicat el 01 – 05 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Acció
FPS

Puc executar POSTAL: Brain Damaged?

Si us pregunteu “Puc executar POSTAL: Brain Damaged al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a POSTAL: Brain Damaged

Poder córrer POSTAL: danyat cerebral Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una CPU amb una classificació millor que la d’Intel i5 de quarta generació o equivalent, més de 4 GB de RAM, una GPU amb una classificació millor que (Qualsevol), sempre que el sistema de l’ordinador estigui funcionant. Windows Vista, 7, 8 i 10.

Si realment voleu gaudir de POSTAL: Brain Damaged a un nivell més alt de fluïdesa del joc, el vostre sistema hauria d’executar una CPU com a mínim igual a la 4a generació Intel i5 o equivalent, més de 4 GB de RAM, una GPU de més rendiment que (qualsevol) , sempre que el sistema de l’ordinador executi Windows Vista, 7, 8 i 10.

Comproveu els requisits del sistema per a POSTAL: Brain Damaged

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a POSTAL: Brain Damaged.

POSTAL: Especificacions mínimes del sistema danyat cerebral

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de jocs per a PC necessaris per poder executar POSTAL: Brain Damaged. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar POSTAL: Brain Damaged

Cal configurar el PC

processador Intel i5 de 4a generació o equivalent
RAM 4 GB de RAM
GPU (Ningú)
DX
Sistema operatiu Windows Vista, 7, 8 i 10
Emmagatzematge 4 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

POSTAL Especificacions de PC recomanades: Dany cerebral

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre PC per jugar a POSTAL: Brain Damaged amb la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker