Jocs de Paraules

Joc Taylordle 🔴 Taylor Swift Wordle

Joc Taylordle 🔴 Taylor Swift Wordle

què és això del Joc Taylordle? Aquest és un joc basat en el famós joc de wordle però adaptat aquesta vegada és un joc anomenat paraula de Taylor Swift. T’explicarem de què tracta el joc, com descarregar-lo i per què jugar Joc en línia Taylor Swift. En aquest joc has de resoldre paraules de 5 lletres relacionades amb Taylor Swift, si ets fan t’encantarà!

Taylordle-Spiel 🔴 Taylor Swift Wordle

Joc Taylordle 🎵 Joc de Taylor

És un joc que es pot jugar tot el dia. Aquest és un joc de paraules de Taylor Swift en sis intents, la dificultat augmenta en comparació amb la paraula original i t’ensenyarem a tocar aquesta paraula musical amb consells i trucs per millorar la teva destresa.

El joc és molt senzill. Consisteix a endevinar una paraula o el nom d’un personatge del món de Taylor Swift en 6 intents. Quan resolgueu aquesta paraula misteriosa, podeu compartir una imatge de la solució.

Com jugar al joc Taylordle

És un trencaclosques senzill que s’ha fet viral per la seva senzillesa i pel fet que només tens 6 intents per resoldre el seu repte.

Taylor Swift wordle és un joc d’endevinar paraules completament gratuït sense necessitat de descarregar res ni instal·lar el joc cantant de paraules té un sistema de quadrícula on concentreu tota la vostra atenció a endevinar a per Taylor Swift tan ràpid com puguis.

  • Endevina la paraula en 6 intents.
  • Després de cada endevinació, el color de les fitxes canviarà per mostrar com de propera estava la vostra conjectura a la paraula.
  • El verd a cada columna indica una coincidència!
  • En groc, la columna d’ubicació indica una coincidència parcial amb la paraula misteriosa de Taylor Swift.
  • El color gris és una lletra que no coincideix.

El joc no permet als jugadors repetir un joc nou després de completar el partit del dia. Si voleu jugar a la paraula infinita de Taylor Swift, us direm com fer-ho si continueu llegint.

L’objectiu de Taylor Swift és endevinar alguna cosa relacionada amb Taylor Swift en 6 intents, de manera que al sisè intent, és imprescindible arreglar-ho.

Estàndard

Aquesta és la versió que et demana una resposta de quatre a vuit lletres que és una paraula o el nom d’un personatge relacionat amb el món de Taylor Swift, només sis intents. Després de cada endevinació, el color de les fitxes canviarà per mostrar com de propera estava la vostra conjectura a la paraula.

▶️ Joc de Taylordle

El joc és molt senzill. Endevina la paraula de Taylor Swift en 6 intents. Cada suposició ha de ser una paraula vàlida de 4-8 lletres. Premeu el botó Enter per enviar.

T’agradaria jugar a Taylordle?

Joc de Taylordle 🔴

Alternatives al joc Taylordle

Veiem moltes aplicacions web i mòbils que imiten el funcionament de Wordle i intenten treure part de la popularitat d’aquesta nova plataforma.

Aquí teniu algunes alternatives a aquest joc de paraules de Taylor Swift:

Preguntes freqüents (preguntes freqüents)

Quin es el joc Taylordle?

L’objectiu de Taylor Swift wordle és intentar resoldre una resposta oculta de 4-8 lletres que és una paraula relacionada amb Taylor Swift.

Com jugar a Taylordle Wordle?

L’objectiu del joc és endevinar una paraula misteriosa relacionada amb Taylor Swift coneguda com a taylordle en sis intents. Amb cada intent, els blocs de color canvien per mostrar com de prop estàs d’endevinar la paraula. Tindràs un total de 6 intents i avui hauràs d’endevinar la paraula de Taylor Swift.

Quantes vegades al dia pots jugar a Taylordle Wordle?

Podeu fer taylordler només un cop al dia. Endevina el taylordle en 6 intents. Cada suposició ha de ser una paraula vàlida de 4-8 lletres. Premeu el botó Enter per enviar.

Com es diu el joc wordle de Taylor Swift?

Es diu el joc tayulordle i es semblant al wordle però en el qual cal endevinar les paraules amb diferents pistes. Podeu veure una guia sobre com jugar Taylordle per a més detalls, amb les regles i on jugar gratis.

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker