Wordle MatemàtiquesJocs de Paraules

Joc Mini Nerdle 🕹️ matemàtiques per a nens

Joc Mini Nerdle 🕹️ matemàtiques per a nens

Què és el joc mini nerdle? Si ja has jugat al wordle matemàtic Nerdle, hauràs pogut comprovar la dificultat d’aquest joc de matemàtiques en línia.

Ja us hem explicat en què consisteix el joc de nerdle, com descarregar-lo i per què jugar a nerdle, però aquí us mostrarem en què consisteix el mini nerdle, quines són les seves regles i per què és millor començar a jugar a aquestos jocs matematics online gratuïts. Creiem que és tan divertit jugar amb números com jugar amb lletres, així que segur que t’agradarà!

joc mini nerdle
Nerdle mini

Nerdle Mini és un joc diari que només es pot jugar un cop al dia inspirat en el famós Wordle que arrasa per Internet, l’hem provat i ja tenim ganes de tornar-hi a jugar demà per compartir el nostre resultat. Al principi jugàvem molt al nerdle normal, però el difícil que és ens va desanimar una mica fins que vam descobrir NERDLE MINI, que funciona igual que el nerdle original però més fàcil.

joc mini nerdle Online

El joc permet compartir els resultats a les xarxes socials, il·lustra la seqüència d’intents amb colors però no revela les lletres, per augmentar l’atractiu i la curiositat d’intentar revelar la operació del dia i la competència entre alguns. usuaris i altres és el que fa que aquest joc sigui addictiu Una operació matematica nova de 6 caràcters cada dia!


Quan escriviu la vostra resposta de 6 caracters, en cada intent us dirà quines lletres hi ha a la operació cercada i si està a la posició correcta es tornarà verda i si existeix però no està a la posició correcta. es tornarà morat, mentre que el negre indicarà que no està a la solució.Nerdle és una afició senzilla que s’ha fet viral gràcies a la seva senzillesa i al fet que només tens 6 intents diaris per resoldre el seu repte (el mateix per a tothom, també). Si l’usuari resol l’operació matemàtica, no tindrà l’opció de tornar a jugar fins que hagin passat 24 hores. Ens sembla un gran èxit des del nostre punt de vista, ja que es presenta com un repte quotidià adictiu.

Nerdle wordle matematico

Estadístiques nerdle mini

Per jugar a Nerdle Mini Joc has de descarregar nerdle mini, pots jugar en línia no és necessari que en nerdle mini descarreguis el joc per veure les teves estadístiques a la icona de dalt on podràs veure el resultat si no la toques.

Configuració

  • Mini Nerdle: la manera més fàcil de fer nerdle amb només 6 columnes.
  • Tema fosc: per posar el mode fosc de wordle.
  • Mode daltònic: per posar colors de gran contrast.
  • Permetre respostes commutatives: ho aconseguim. 1+2 i 2+1 són efectivament els mateixos en matemàtiques a causa d’un principi anomenat “commutativitat”. De la mateixa manera, 34 = 43.
nerdle mini settings

Juga al joc mini nerdle

La versió Nerdle Mini Joc encara no s’ha adaptat a diversos idiomes, però al ser matemàtica i amb aquesta versió universal pot ser suficient per entendre el joc. Si t’atreveixes, publica els teus resultats als comentaris i podrem comparar els resultats.Aquí teniu diferents pistes perquè trobeu la solució per vosaltres mateixos:

La versió nerdle mini encara no s’ha adaptat a diversos idiomes, però al ser matemàtica i amb aquesta versió universal pot ser suficient per entendre el joc. Si t’atreveixes, publica els teus resultats als comentaris i podrem comparar els resultats.

Juga a Nerdle mini amb jocs diaris il·limitats

Estem veient moltes aplicacions web i mòbils que imiten el funcionament de Wordle, i Nerdle és una història d’èxit si preferiu les matemàtiques. Per exercitar la teva ment en el teu temps lliure, és una bona opció sense necessitat de descarregar l’aplicació Nerdle, i sense necessitat de registrar-te ni res, pots començar a gaudir d’aquest mini joc de manera gratuïta.

Us deixem algunes alternatives al nerdle per exercitar la vostra ment:

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker