Pròxims llançaments

Evil Dead: Requisits del sistema per al joc

Evil Dead: Requisits del sistema per al joc


Evil Dead: Comprovació dels requisits del joc: especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que us interessa Evil Dead: The Game. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeos i comentaris per al joc.

Evil Dead: The Game s’executarà amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Evil Dead: The Game?

Evil Dead: The Game - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Evil Dead: la miniatura del joc proporcionada per l’editor

Evil Dead: The Game és un videojoc
desenvolupat per
jocs de capataces,
publicat per Sabre Interactive,
publicat el 13-05-2022
Es classifica en els següents gèneres:
survival horror

Puc executar Evil Dead: The Game?

Si us pregunteu “Puc executar Evil Dead: The Game al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Evil Dead: The Game

Poder Comença Evil Dead: The Game Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu més de 8 GB de RAM, mentre que el sistema de PC funciona amb Windows 10 de 64 bits.

Si realment voleu gaudir d’Evil Dead: The Game a un nivell més alt de fluïdesa del joc, el vostre sistema hauria d’estar alimentat com a mínim amb una CPU i7-7700 / Ryzen 2600X, més de 16 GB de RAM, una GPU que funcioni millor que la GTX 1070 Ti / RX 5600 XT, mentre que el sistema de PC executa Windows 10 de 64 bits.

Consulta els requisits del sistema per a Evil Dead: The Game

Per tenir una idea més clara del que ha de fer el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Evil Dead: The Game.

Evil Dead: especificacions mínimes del sistema de joc

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Evil Dead: The Game. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Evil Dead: The Game.

Cal configurar el PC

processador
RAM 8 GB de RAM
GPU
DX
Sistema operatiu Windows 10 64 bits
Emmagatzematge

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Evil Dead: The Game

Els requisits següents són els que us recomanem que tingueu al vostre ordinador per jugar a Evil Dead: The Game a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker