Pròxims llançaments

Allà: Requisits del sistema per als oceans del temps

Allà: Requisits del sistema per als oceans del temps


Consulteu els requisits de Out There: Oceans of Time – Especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que us interessa Out There: Oceans of Time. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Will Out There: Oceans of Time funciona amb un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què hi ha allà fora: els oceans del temps?

Allà fora: Oceans of Time - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Allà fora: miniatura dels oceans del temps proporcionada per l’editor

Out There: Oceans of Time és un videojoc
desenvolupat per
elf taller,
estudi semi tancat,
Publicat per Fractale, Modern Wolf, WhisperGames,
publicat el 26 – 05 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Aventura

Puc llançar Out There: Oceans of Time?

Si us pregunteu “Puc córrer per aquí: Oceans of Time al meu ordinador?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Out There: Oceans of Time

Poder corre per tot arreu: els oceans del temps Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu una GPU classificada amb més de 2 GB de memòria, mentre el vostre sistema d’ordinador funciona amb Windows 7 o posterior.

Si realment voleu gaudir d’Out There: Oceans of Time amb una jugabilitat més fluida, el vostre sistema hauria d’estar alimentat per una GPU que funcioni millor que 4 GB de memòria mentre el vostre sistema d’ordinador funciona amb Windows 7 o posterior.

Consulteu els requisits del sistema per a Out There: Oceans of Time

Per tenir una idea més clara del que ha de funcionar el joc, hem creat dues llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del vostre ordinador és prou bona per a Out There: Oceans of Time.

Allà: especificacions mínimes del sistema Oceans of Time

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Out There: Oceans of Time. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Out There: Oceans of Time

Requisits de PC necessaris

processador
RAM
GPU 2 GB de memòria
DX versió 11
Sistema operatiu Windows 7 o posterior
Emmagatzematge 7 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Fora: especificacions de PC recomanades per Oceans of Time

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar a Out There: Oceans of Time a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker