Pròxims llançaments

Absolute Tactics: Requisits del sistema per a Daughters of Mercy

Absolute Tactics: Requisits del sistema per a Daughters of Mercy


Absolute Tactics: Comprovació de requisits de Daughters of Mercy – Especificacions completes. Puc fer-ho? Puc tenir una experiència de joc fluida amb la meva configuració actual de jocs per a PC? ho tractarem en els paràgrafs següents.

T’hem cobert: després de llegir els requisits del sistema a continuació, sabràs si el teu ordinador de jocs podrà executar el joc.

Què tractarem a la nostra guia

Així que us interessa Absolute Tactics: Daughters of Mercy. En aquesta pàgina cobrirem tota la informació que tenim, de jocs requisits mínims a Requisits recomanats per a una experiència de joc fluida, vídeo i comentaris per al joc.

Tàctiques absolutes: funcionaran Daughters of Mercy en un processador Intel o AMD? Necessito una GPU NVIDIA GTX per executar-la o una Radeon? El joc és compatible amb Ryzen?

Què és Absolute Tactics: Daughters of Mercy?

Absolute Tactics: Daughters of Mercy - Requisits del sistema - Cobertura del joc
Tàctica absoluta: miniatura de les Filles de la Misericòrdia proporcionada per l’editorial

Absolute Tactics: Daughters of Mercy és un videojoc
desenvolupat per
curiós destí,
publicat per Akupara Games,
publicat el 15 – 09 – 2022
Es classifica en els gèneres següents:
Estratègia
tàctiques per torns
RPG tàctic

Puc jugar a Absolute Tactics: Daughters of Mercy?

Si us pregunteu “Puc executar Absolute Tactics: Daughters of Mercy al meu PC?” t’ajudarem a obtenir la resposta.

Més endavant explicarem quins són els mínims i els recomanats. Requisits del sistema de jocs per a PC (també conegut com sys req) per a Absolute Tactics: Daughters of Mercy

Poder realitzar Absolute Tactics: Daughters of Mercy Com a estàndard mínim per als jocs, necessitareu un processador amb una qualificació més alta que Intel Core i5-650 | AMD Phenom II X4 965, 2 + GB de RAM, una GPU amb una classificació superior a l’adaptador gràfic DirectX10 amb 512 MB de VRAM, mentre que el sistema de PC s’executa a Windows 7.

Si realment voleu gaudir d’Absolute Tactics: Daughters of Mercy amb un nivell de joc més fluid, el vostre sistema hauria d’executar un processador almenys tan bo com l’Intel Core i5-650 | AMD Phenom II X4 965, més de 2 GB de RAM, més GPU que l’adaptador de gràfics DirectX10 amb 512 MB de VRAM, mentre que el sistema de PC amb Windows 7.

Comproveu els requisits del sistema per a Absolute Tactics: Daughters of Mercy

Per tenir una idea més clara del que ha de fer el joc, hem creat 2 llistes senzilles a les quals podeu consultar ràpidament per veure si la configuració del joc del vostre ordinador és prou bona per a Absolute Tactics: Daughters of Mercy.

Tàctiques Absolutes: Específiques del sistema mínim de les Filles de la Misericòrdia

En primer lloc, aquests són els requisits mínims de joc per al vostre ordinador que necessiteu per poder executar Absolute Tactics: Daughters of Mercy. Alguns d’ells són necessaris perquè el joc funcioni, però alguns d’ells no són tan importants. Si compleixes els necessaris, aquests aniran bé. Podeu veure quins són a la taula següent. Recordeu que aquestes són les especificacions mínimes per executar Absolute Tactics: Daughters of Mercy

Cal configurar el PC

processador Intel Core i5-650 | AMD Phenom II X4 965
RAM 2 GB de RAM
GPU Targeta gràfica DirectX10 amb 512 MB de VRAM
DX Variant 10
Sistema operatiu Windows 7
Emmagatzematge 4 GB d’espai disponible

Requisits opcionals

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Especificacions de PC recomanades per a Absolute Tactics: Daughters of Mercy

Us recomanem que tingueu els requisits següents al vostre ordinador per jugar a Absolute Tactics: Daughters of Mercy a la millor velocitat de fotogrames. De nou, alguns d’ells són necessaris per al joc, però d’altres no són tan importants. Podeu veure quins són a la taula següent:

Requisits necessaris

Opcional

So
unitat de disc òptic
Connexió de xarxa
resolució de la pantalla

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker